Fråga Net Nanny

Ställ frågor till Net Nanny via mail (netnanny@kulturer.net) eller i formuläret nedan. Ditt namn och e-postadress kommer inte att synas, det är bara jag som får dem. Jag kommer inte att lägga ut era namn eller uppgifter som gör att man kan spåra den som frågar. För att skydda den som frågar kan jag ändra innehållet i frågan. Jag kommer att radera alla mail så snart jag har svarat på dem.

11 tankar om “Fråga Net Nanny

 1. Hej!
  Hppas du kan hjälpa mig! Jag kom ihåg mina nyklar snast i lördags efter jag hade använtdom efter en promena. Nu imorse fann jag dom ej i min handväska. Vet du var jag har lagt dom? Eller har jag tappat dom?

  MVH Sandra

 2. Hej Elza! Fortfarande inspirerad av din föreläsning på Nordanå i Skellefteå i augusti, har jag fått ny lust till att lära om nätet! På vår skolas hemsida, tänker jag starta en”klassblogg”, som finns på klassens hemsida. Alltså ingen bloggportal eller så. Jag tänker mig att två elever i veckan skriver och fotar, och sedan lägger vi ut det via min användare. Eleverna har precis börjar på ny skola och i ny klass, 6. Har du några tips att ge mig? Något särskilt att tänka på när vi ”går igenom ” detta i klassen.? Flera elever är långt mycket mer blogg-kunniga än mig, men detta blir ju lite olikt, eftersom det är en klassblogg. Det ska vara som en veckodagbok, min dröm är att det blir lite som en krönika, kåseri….
  Tack!
  Kristine

 3. Hej! Jag har en fråga om facebook. Det som kommer upp på min wall så att säga vill jag skall komma upp på nyhetsfeed också, men det gör det inte. T ex om man har gått med i en grupp och villa att andra ska se det också???? Försökt med inställningar men det är hopplöst.

 4. Ping: 2010 i siffror « Net Nanny svarar på dina frågor

 5. Ping: Net Nanny håller torgmöte « Net Nanny svarar på dina frågor

 6. Ping: Spela inte förövarna i händerna | Net Nanny svarar på dina frågor

 7. Ping: Sätt inte upp regler för barnen! | Net Nanny svarar på dina frågor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s